ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό σπανάκι
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 πράσα
- 1 ξερό κρεμμύδι
- άνιθο, μαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι
- 4 κουτ. σούπας λάδι
- ½ κιλό καλαμποκίσιο αλεύρι
- 150γρ. ανθότυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένετε, καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα χόρτα.
Τα πατάτε με αλάτι και τρίβετε το ανθότυρο. Προσθέτετε 2 κουτ. λάδι.
Ανακατεύετε το αλεύρι με 1 ποτήρι χλιαρό νερό ώστε να γίνει χυλός και βάζετε λίγο αλάτι. Λαδώνετε ένα ταψί και ρίχνετε τον μισό χυλό στον πάτο.
Τοποθετείτε τα χορταρικά και επάνω τον υπόλοιπο χυλό. Ραντίζετε με 2 κουτ. λάδι.
Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!
Αναστασία Κόκκαλη
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Καλλίδου 1, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 224627, κιν. 6974 451450
Email: info@kokkalidiet.gr
www.kokkalidiet.gr
No Comments